vetflex

Vet-Flex folyékony ízület- és porcerősítő kutyák és macskák számára

A kor haladtával magunkon is észlelhetjük, hogy az ízületeink már nem úgy működnek, mint fiatal korunkban. Az ízületek és porcok erősítése ugyan olyan fontos a kutyák és macskák esetében is.

Miben jó a VetFlex?

A VetFlex ízület és porcerősítő egyrészt gyulladás- és fájdalomcsillapító hatású, így az ízületi betegségekben szenvedő kutyáknak és macskáknak támogatja a gyulladás- és fájdalomcsökkentő folyamatokat, emellett természetesen az ízületek kenőanyagaként is hat, javítja az ízületek mozgásképességét.

Idősödő kutyáknál és macskáknál segít a kötőszövetek rugalmasságának és erejének megőrzésében, valamint a természetes kopások késleltetésére, a mozgékonyságuk megőrzésére.

Amennyiben kedvencünk átesett valamilyen műtéten, akkor kiegészítő kezelésként a VetFlex adható az ízületi kötőszövetek és csontok műtét utáni regenerálásának támogatására.

Összetételében 9 egymás hatását erősítő elem található meg, mint például a hidrolizált kollagén, a glükózamin-szulfát, a hialuronsav, az E- vitamin, de még gyógynövényt is tartalmaz, mégpedig ördögkarom kivonatot.

Attól sem kell félni, hogy a VetFlex ízület és porcerősítőt valahogy bele kell imátkoznunk kedvencünkbe, mivel finom, máj ízesítésű, így csak bele kell keverni a kutya vagy macskatápba és azzal együtt boldogan elfogyasztja kedvencünk.

A Homevet Patikába webshopjában is megtalálható a VetFlex ízület és porcerősítőt 200ml és 500ml kiszerelésben.

Vet-Flex